www.tuca.ro

Web design, SEO, optimizare si gazduire la preturi minime

Site-ul web este cartea de vizita electronica a unei companii, o unealta importanta pentru marketing-ul online, neglijat de multi manageri ai companiilor mici sau mijlocii.

Fiind prima imagine pe care o are un potential client care utilizeaza internetul, este de inteles ca aceasta imagine trebuie sa fie una pozitiva si care totodata sa il indemne pe acel potential client sa devina un client efectiv.

Daca detii o afacere, atunci e clar ca trebuie sa existi neaparat si pe internet.
Ai nevoie de un site web, de web design, de optimizare pentru motoarele de cautare, de gazduire, precum si de marketing online. Daca deja detii un site, atunci el trebuie mereu actualizat si imbunatatit.

Unde poti gasi web design profesional la preturi minime

Internetul si website-urile sunt viitorul, oferind o variata sursa de a atrage clienti, de a-i pastra pe cei existenti si de a fi vizibil in toate colturile tarii.

Web Grafix este o companie de web design din Brasov, fondata in anul 2007, care ofera diverse servicii web cum ar fi: realizarea de pagini web (web design sau redesign al paginilor existente), administrarea si intretinerea de site-uri, crearea de platforme informatice sau instalarea de platforme web diverse (magazine online, CMS etc), servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (servicii SEO), servicii de promovare a site-urilor si companiilor in mendiul online, gazduire a site-urilor si servicii de consultanta IT.

“Am rezistat cu brio pe o piata unde concurenta este foarte mare atat din partea micilor companii dar cat si din partea gigantilor din domeniu si nu doar am rezistat pe piata ci am si crescut in valoare, multumind sute de clienti cu serviciile noastre, toate acestea datorita unor valori de baza ale companiei noastre”, spune Stefan Clinciu, manager in cadrul Web Grafix.

Pentru ca sfera internetului abunda de zeci, poate chiar sute de firme IT, e bine sa stii ce alegi. Profesionalismul este unul din elementele cheie care iti ofera garantia ca site-ul tau va fi bine lucrat si bine optimizat. Nu uita, proiectul tau trebuie sa aiba succes din start!

“Web Grafix ofera servicii profesionale de realizare a site-urilor web, suntem seriosi in ceea ce facem si ducem intotdeauna proiectele la final dupa exigentele clientilor. Referintele bune ale clientilor multumiti sunt cea mai buna promovare. Realizam proiectele in cel mai scurt timp posibil deoarece stim ca timpul inseamna bani. Avem preturi accesibile. Deoarece pentru majoritatea clientilor pretul este unul din cei mai importanti factori decizionali, oferim cel mai bun raport calitate-pret din domeniu”

Tehnologii de lucru de ultima ora
Pentru realizarea proiectelor tale, Web Grafix se bazeaza pe tehnologii de ultima ora. Personalul companiei se califica in mod continuu pentru a se adapta la cerintele pietei, astfel ca nu risti sa ai un site construit cu lacune.

Oferte speciale de la Web Grafix
Nu uita ca in fiecare luna clientii Web Grafix beneficiaza de oferte speciale de web design.

Nu doar site-ul web este important, ci si modul in care acesta este gasit de potentialii clienti, de aceea serviciile SEO sunt de o importanta cruciala. Un site bine optimizat pentru motoarele de cautare va fi gasit mai usor, va avea mai multi vizitatori pe diferitele cuvinte cheie optimizate si implicit va aduce profituri mai mari detinatorului (fie din reclame, fie din vanzari sau prestari de servicii pentru site-urile de prezentare ale companiilor fie din vanzari directe in cazul site-urilor de tip magazin online).

Pentru o oferta personalizata poti contacta echipa Web Grafix la adresa de email: webgrafixbv@gmail.com sau la telefon 0721.709.394.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>