www.tuca.ro

TOATE CLAUZELE ABUZIVE DIN CONTRACTELE DE CREDIT INCHEIATE DIN ANUL 2000 PANA IN PREZENT SUNT ANULATE IN MOD UNITAR DE INSTANTELE DIN ROMANIA.

Toate clauzele abuzive din contractele de credit bancar sunt anulate de instanţele din Romania, la cererea persoanelor interesate.

Exista o practica unitara la nivel national in sensul protejarii de catre onoratele instante de judecata a intereselor si drepturilor clientilor.

Prin practica instantelor bancile sunt sanctionate prin introducerea clauzelor abuzive in contracte si au fost obligate la restituirea integrala a sumelor incasate in baza clauzelor abuzive, inclusiv cheltuielile de judecata.

Titularul contractului de credit poate fi persoana fizica sau juridica.

Un exemplu de clauza abuziva este comisionul de risc practicat de bancile nationale in contractele de credit.

Prin intermediul demersurilor legale întreprinse, s-a obţinut anularea clauzei abuzive si restituirea integrala a comisionului perceput abuziv către clientii bancilor.

Un alt exemplu de clauza abuziva este posibilitatea Bancii de a modifica si mari unilateral marja si ca efect imediat dobanda.
Exista posibilitatea juridica de a modifica prin renegociere şi anula (amiabil sau in instanta) clauzele abuzive din contractele dumneavoastra de credit.
Pentru suport juridic si asistenta ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact al www.romanaiaavocat.ro, sau office@romanaiavocat.ro.
Avocat Crintea Anamaria Grigoruta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>