www.tuca.ro

STEVE JOBS – iLeadership pentru o noua generatie

ZIARUL FINANCIAR iti aduce biografia celui care a revolutionat tehnologia si felul in care comunicam: Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatieCartea aparuta la Editura Publica va fi distribuita la chioscuri numai împreuna cu ZF, in perioada 15-21 iunie la pretul de 15,9 lei.

Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatieeste biografia pe care numai un apropiat al sefului Apple ar fi putut s-o scrie. Jay Elliot a lucrat umar la umar cu Steve Jobs in calitate de vicepresedinte al companiei. Volumul pe care il semneaza alaturi de William S. Simon, autorul mai multor bestseller-uri The New York Times, dezvaluie stilul unic de leadership al lui Jobs, iLeadership-ul, construit in jurul a patru repere: produs, talent, organizatie si marketing. 

 

Ce drum a parcurs Steve Jobs de la fondarea Apple la varsta de 21 ani pana la crearea unor gadget-uri revolutionare ca iPhone şi iPad? Care sunt principiile calauzitoare ale managementului sau? Ce calitati de lider are pe langa caracterul de vizionar? Cititorii ZF vor afla aceste lucruri din carte.
De la sedintele de dezvoltare de produs pana la intalnirile consiliului de administratie, trecand prin laboratoarele de design si aparitilie pe scena ale lui Steve Jobs la lansarea ultimelor noutati Apple, iLeadership pentru o noua generatie îi face pe cititori sa inteleaga cum se explica succesul acestui CEO. Cartea include interviuri exclusive cu personalitati cheie din istoria Apple, exemple de provocari si de reusite din cariera sefului celei mai mari companii tehnologice din lume si recomandari pentru oamenii de business din orice parte a lumii care admira managementul lui Jobs.
Despre unicitatea stilului de leadership al lui Steve Jobs, Jay Elliot spune: “Am cunoscut si am muncit alaturi de lideri de la IBM si Intel; i-am intalnit pe unii dintre cei mai influenti lideri si ganditori din mediul de afaceri, incluzandu-i aici pe Jack Welch, Buckminster Fuller si Joseph Campbell, si am discutat despre noua paradigma in cultura organizationala cu Peter Drucker. Steve face parte dintr-o categorie aparte”.

 

 

Intre 15 si 21 iunie, ZIARUL FINANCIAR va fi disponibil la chioscuri impreuna cu Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie la pretul de 15,9 lei.

 

 

Cu sprijinul: Vodafone ro

sursa: http://www.zf.ro

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>