www.tuca.ro

SCPA Danila, Ionita, Stroe

Societatea noastra civila profesionala se distinge prin experienta, profesionalism, eficienta si interesul acordat clientilor. Suntem în mod constant excelenti în calitate şi capacitate, practici în consiliere şi soluţii şi tintim la realizarea obiectivelor clientilor nostri .
Este credinta de baza a societatii noastre că a practica dreptul este un privilegiu ce poartă cu el responsabilitatea de a pune in slujba clientilor nostri talentele noastre şi anii de experienta. Ca atare, am alocat o perioada substanţială de timp şi resurse pentru a asigura cele mai bune practici şi reprezentare drept un rezultat mare de succes pentru toate proiectele noastre.
Clientii nostri sunt beneficiarii unui pachet complex de servicii de natura economico-juridica privind orice tip de litigii precum si consultanta acordata, ca si reprezentarea oricarei
entitati economice. Deasemeni, pachetul nostru de servicii contine si asistenta, consultanta si servicii juridice de orice natura acordate oricarei persoane fizice.
Activitatea noastra se materializeaza in urmatoarele domenii principale:

drept fiscal incluzand finantari, asistenta si reprezentare in raporturile cu banci si fonduri de investitii, contracte de finantare, precum si intregul set de contracte de garantii, inclusiv inregistrarea acestora la autoritatile competente;
drept comercial, al afacerilor, drept civil, procedura insolventei incluzand atat reprezentarea in fata instantei de judecata, precum si in raporturile cu tertii, cat si asigurarea relatiei cu administratorul judiciar/lichidatorul;
drept societar, inclusiv societati off-shore din Olanda, Cipru, British Virgin Islands etc.;
tranzactii complexe – structurarea tranzactiei, „due dilligence”, redactare si asistenta in negocierea intregului set de contracte;
redactare, negociere si asistenta privind orice tip de contracte civile si comerciale, inclusiv contracte tip FIDIC;
dreptul muncii – asistenta juridica, reprezentare in litigii;
reprezentare, negociere si asistenta in tot ce presupune activitatea de dezvoltare imobiliara;
dreptul familiei – divorturi, partaje, incredintari de minori, consultanta;
dreptul de proprietate apartinand persoanelor fizice si juridice, drept civil, drepturile consumatorilor;
asistenta in fata instantelor de judecata sau oricaror altor autoritati in vederea recupararii proprietatilor imobiliare si/sau mobiliare trecute in proprietatea statului dupa anul 1945 (litigii sau proceduri administrative);
asistenta, consultanta si reprezentare in orice alt domeniu.
Experienta indelungata si vasta a practicienilor nostri, precum si calitatea serviciilor oferite reprezinta cartea noastra de vizita.
Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, iar avocatii nostri competenti, foarte bine pregatiti si informati, la curent cu cele mai recente opinii ale practicienilor dreptului ofera cele mai rapide si eficiente metode de lucru cu clientii nostri.
Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.
Oferind serviciile noastre clientilor, suntem fideli unor valori pe care le consideram de bază:
Fiecare client este unic din punct de vedere al imaginii, culturii şi obiectivelor. Ca atare, utilizam o metodologie personalizata care dezvoltă soluţii adaptate la nevoile unice de afaceri ale fiecarui client. Scopul nostru este 100% satisfactie a clientului, fie ca este vorba de unul mare sau nu.
Conceptia noastra privind serviciile acordate clientilor are la baza cateva principii:
Acordarea unei atentii deosebite fiecarui client, aceasta implicand timp acordat dialogului cu fiecare client;
A raspunde cu seriozitate fiecarei solicitari a clientilor;
A mentine legatura cu clientii si a-i informa despre situatia si evolutia problemelor de care se ocupa societatea noastra de avocatura.

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, societatea noastra a stabilit parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti.

Avocat Coordonator,
Georgiana Danila

Date de contact:: Bucuresti, str. Petru Rares nr. 32, apartamentul 2, interfon 02, sectorul 1, 0727500268

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>