www.tuca.ro

SC CONT-GAMA SRL – CONTABILITATE BRASOV

Firma de contabilitate CONT-GAMA din Brasov, membra autorizata a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania este o societate de evidenta contabila, ofera o gama completa de servicii in domeniul financiar-contabil si fiscal, pentru societati comerciale de orice tip, fundatii, PFA, precum si servicii de inventariere a patrimoniului.
Firma noastra se sprijina pe o echipa bine sudata, formata din personal calificat si experimentat (experti contabili, contabili autorizati, consultanti fiscali) pregatit sa va asiste in toate aspectele financiar – contabile ale afacerii dumneavoastra.
Suntem pe piata din anul 2005 si avem un portofoliu de clienti din Brasov si din tara, ce-si desfasoara activitatea in diferite domenii.
Noi suntem departamentul dumneavoastra de contabilitate. Colaborand cu noi, totul va fi mai usor si veti avea mai mult timp sa va ocupati de dezvoltarea afacerii.
Puneti-ne la incercare si nu veti regreta.
Contactati-ne imediat, pentru o oferta personalizata pe specificul dumneavoastra. Va asteptam.

Date de contact:: Mobil: +40 723.356525

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>