www.tuca.ro

Reprezentare societate comerciala in lichidare

Cabinetul de avocat “Mihaileanu Florian Sebastian” ofera urmatoarele servicii : In domeniul dreptului civil (revendicari proprietati in baza legilor speciale( legea 18/1991 , legea 10/ 2001) si prin revendicare in baza Codului civil,obligatii civile izvorand din contracte civile speciale si alte institutii de drept civil , raspundere civila delictuala, acoperirea morala si materiala a prejudiciului suferit de o persoana fizica sau juridica urmare a unui delict civil -inclusiv malpraxis medical, succesiuni , partaje judiciare .
De asemenea recuperam prejudicii aduse personelor care au suferit de pe urma regimului comunist in perioada 1945 – 1989.
In domeniul dreptului comercial reprezentam persoanele in litigii comerciale ce s-au nascut din contracte/conventii intervenite intre comercianti, verificam, redactam si revizuim contracte comerciale reprezentam clientii in apararera drepturilor ce fac parte din fondul de comert cum ar fi dreptul de proprietate intelectuala.
In domeniul dreptului societar : infiintam societati comerciale in functie de tipul de societate dorit de client , sprijinim juridic tinerii inteprinzatori care au anumite avantaje in deschiderea unei afaceri conform Ordonantei de guvern 6/2011, modificam acte constitutive in functie de interesele clientilor cum ar in cazul transmiterii partilor sociale ( cesiune de parti sociale)sau retragere excludere asociat, reprezentam drepturile asociatului (*lor ) in raport cu societatea conform Legii 31/1990 ,recuperam prejudicii aduse de reprezentantii legali (administratori) ai societatii, acordam asistenta in cazuri de dizolvare si lichidare a societatilor comerciale .
In domeniul dreptului familiei acordam asistenta si reprezentare in divorturi simple prin acord sau din culpa comuna ori culpa exclusiva a unuia dintre soti , partaje matrimoniale privind bunurile comune sau proprii ale sotilor, cereri accesorii cum ar fi stabilirea pensiei de intretinere pentru minor , a programului de vizitare , stabilirea paternitatii , asistenta adoptii etc.
In domeniul dreptului muncii : reprezentam angajatul dupa caz angajatorul: in litigii privind conflicte de munca izvorand din contractul individual de munca , contractul colectiv de munca sau regulamente interene, recuperam prejudiciul datorat partii in drept ca urmare a incalcarii unei prevederi legale sau clauze contractuale ( cum ar fi cea de neconcurenta sau confidentialitate ) speciale sau generale , asistam persoanele juridice in cadrul concedierilor individuale sau colective, mediem conflicte de munca.
De asemenea redactam , revizuim si acordam asistenta juridica la intocmirea oricarui tip de contract comercial , civil sau din alte domenii de drept.
Oferim servicii juridice de calitate, raspundem promt la problemele clientilor nostrii. Onorariile practictate de noi sunt fixe , orare sau de succes in functie de complexitatea spetei dumneavoastra .
De asemenea redactam opinii legale personalizate si detaliate chemate sa raspunda problemelor dumneavoastra .
In cazul in care nu ne puteti contacta la sediul nostru va oferim avantajul de a descrie pe mail problema dumneavoastra la avocat.mail@gmail.com.sau la adresa web.
Raspunsurile vor fi prezentate la modul general si nu creeaza obligatii pentru parti.
De asemenea va invitam sa vizitati adresa noastra de internet:http://avocatmihaileanu.ro

Date de contact:: (telefon, adresa web, email, adresa postala, judet, oras, etc)
Telefon 0727799483; 0214368516
avocat.mail@gmail.com
http://avocatmihaileanu.ro

imagesCA5V6UFM.jpg (6 KB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>