www.tuca.ro

KPMG Romania are un nou coordonator al Serviciilor de Restructurare

Serviciile de Restructurare oferite de KPMG se concentreaza pe dezvoltarea si implementarea unor solutii de redresare a companiilor aflate in dificultate financiara si/sau in insolventa.

Speranta Munteanu va coordona Departamentul de Restructurare, punand in serviciul KPMG experienta castigata de-a lungul unei perioade de 15 ani in care a promovat si dezvoltat serviciile de restructurare a afacerilor si insolventa pe piata romaneasca.

Speranta Munteanu se bucura de recunoastere pentru realizarile sale profesionale nu numai in sectorul bancar si financiar ci si in randul antreprenorilor si liderilor firmelor, pentru asistenta pe care le-a acordat-o in demersurile acestora de iesire din criza si redresare. Lucrand in stransa colaborare cu creditorii, partile interesate si managementul de la toate nivelele, echipa noastra de
Restructurare poate planifica si intreprinde actiuni care se pot concretiza in reale imbunatatiri si care pot oferi companiilor oportunitati de stabilizare. Scopul nostru este sa eficientizam performantele firmelor aflate in dificultate si sa le ajutam sa genereze valoare durabila pentru toti cei implicati.

“Am inceput sa ne consolidam Serviciile de Restructurare inca de la inceputul recesiunii ca raspuns la nevoile companiilor in climatul economic actual. Ajutam firmele in dificultate sa se concentreze asupra activitatilor principale, profitabile, pentru a dobandi o pozitie mai puternica in perioada de recesiune si a fi mai bine pregatite sa profite de beneficiile redresarii pe masura ce acestea vor aparea. Ii urez, asadar, bun venit Sperantei, care isi va folosi experienta si cunostintele sale considerabile pentru a dezvolta serviciile pe care le ofera Departamentul nostru de Restructurare. Speranta apreciaza aceleasi valori ca si KPMG, excelenta profesionala si dedicarea fata de clienti, adaugand la toate acestea calitatile de lider”, a declarat Serban Toader, Senior Partner al KPMG Romania.

Numeroase alte firme membre ale retelei de firme KPMG din intreaga lume si-au dezvoltat serviciile de Restructurare pentru a asista companiile in perioada de recesiune. Recent, KPMG UK a castigat pentru al doilea an la rand prestigiosul Premiu pentru Proiectul Anului in domeniul Restructurarii Afacerilor acordat de revista “Accountancy Age. Juriul a acordat KPMG premiul pentru restructurarea cu succes a unui mare retailer, care se confrunta cu dificultati inca din septembrie 2009. Proiectul KPMG a schimbat situatia companiei, ajutand-o sa isi continue activitatile si sa salveze numeroase locuri de munca.

“Ca firma membra a unei retele globale, beneficiem de resursele sale internationale de know-how la care se adauga experienta noastra locala. Am urmarit indeaproape actiunile intreprinse de KPMG UK care au condus la castigarea acestui prestigios premiu si tehnicile pe care noi le aplicam in Romania pentru proiectele noastre de Restructurare sunt similare. Astfel incat beneficiem atat de experienta locala cu care contribuie echipa noastra de profesionisti de o inalta calificare condusa de Speranta Munteanu, cat si de cunostintele firmelor membre KPMG din alte tari. Toate se asteapta ca Departamentele lor de Restructurare sa desfasoare o activitate plina de succes in anul 2011”, a completat Serban Toader.

Sursa Avocatnet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>