www.tuca.ro

I.G. Intermetal Standard SRL Lichidatori

nchidem firme cu datorii.
Asiguram servicii de mandat ad-hoc, negociem sau renegociem cu creditorii sau clientii Dvs. contractele existente sau viitoare, obtinem esalonari de plata si recuperam datoriile de la clienti.
Asiguram procedura de concordat preventiv, pentru a preveni intrarea societatii in insolventa.
Garantam o buna desfasurare a procedurii insolventei, prin negocieri cu toate categoriile de creditori, recuperari rapide ale debitelor, prin elaborarea unor documente clare, concise, si prin transparenta procedurii fata de toate partile implicate, in special fata de reprezentantii firmei aflate in insolventa, care adesea nu sunt cunoscatori ai procedurii, in faza initiala. Explicam clar etapele procedurii, spre a fi intelese de fiecare intreprinzator, indiferent de aria de activitate, si pentru ca acesta sa poata sti de la inceput cat mai exact ceea ce urmeaza.
Oferim o buna coordonare a activitatii de reorganizare judiciara, elaboram planul de reorganizare cu programul de plati negociat si cu creditorii, oferim consultanta pentru alegerea celei mai bune metode de reorganizare.
Asiguram proceduri de lichidare voluntara sau judiciara caracterizata prin maximizarea valorii activelor si celeritate a desfasurarii procesului.
Desfasuram proceduri rapide, simple, usor de inteles pentru toti participantii, la cele mai mici onorarii, si asiguram gasirea solutiilor pentru orice problema a unei firme aflata in dificultate.

Dana Lacatusu
(I.G. Intermetal Standard SRL, tel. 0747.104.717)
adresa: Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>