www.tuca.ro

8 comments

 1. Sintem o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta fiscala, inregistrata la CECCAR din 2001 si la CCF din 2007.
  Fata de cele prezentate de dvs., tariful lunar este de 300 Lei plus TVA.
  Contact: 0728.006.789

 2. SC SYNTESIS CONTA SRL

  SYNTESIS CONTA este o societate de expertiza contabila membra CECCAR, deci cu drept legal de practica in contabilitate. Societatea presteaza servicii complete de contabilitate, consultanta, control financiar intern( la cerere), balante, bilanturi, salarizare, asistenta la control, diverse situatii cerute de management.
  Nu uitati ca un pret prea mic ascunde deseori o slaba pregatire in domeniu.
  Pretul pentru dvs. este 100 eur.
  Contactati-ne cu cea mai mare incredere.
  Toti clientii nostri au fost si sunt multumiti de serviciile prestate.
  Cu stima,
  Diana Cicero
  0723/30.59.11

 3. Servicii complete de contabilitate, salarizare, intocmire si depunere declaratii. Contactati-ma la adresa contabilitatesiconsultanta@yahoo.com sau 0766366322

 4. Servicii complete de contabilitate,salarizare, intocmire si depunere declaratii,tel:0747/126442

 5. Servicii complete:300 ron

 6. Buna ziua,
  In urma vizionarii datelor de contact ale firmei dumneavoastra, m-am gandit sa va contactez pentru a va aduce la cunostinta oferta societatii noastre.
  Contabilitate incepand de de la 120 lei, reducere de 50% timp de 3 luni pe an, curierat acte gratuit.Depunere bilant contabil,Depunere declaratii salariati,Declaratii fiscale,Servicii de fiscalitate,Analiza si consultanta financiara si manageriala, Servicii Conexe-contabilitate, Servicii de salarizare, Asistenta nelimitata!
  Daca am reusit sa va captez atentia, va rugam sa ne contactati la oricare dintre numerele noastre de telefon sau prin email.
  Cu stima,
  Robert Vardohlip

  Sc Conta Radulescu Srl
  Piata Alba Iulia nr 7,Bucuresti,Sect3
  tel/fax:021.320.90.90
  m: 076.169.0180
  w: http://www.contaradulescu.ro
  @: Robert@contaradulescu.ro

 7. Daca mai sunteti intersat Area Consulting & Audit va pune la dispozitie serviciile noastre pt 250 ron. Pt mai multe detalii contactati-ma la adresa de mail lavinia_palan@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>