www.tuca.ro

CEC Bank a primit avizul BNR pentru Prima Casa 4

CEC Bank a primit avizul Bancii Nationale pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casa. Banca va accepta, incepand de pe data de 14 iuni, noi dosare de credit pentru Prima Casa.

In cadrul programului Prima Casa 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro. Dobanda perceputa de banca este variabila si formata din indicele Robor la 3 luni plus o marja de 1,9 puncte procentuale pentru creditele in lei, respectiv din indicele Euribor la 3 luni plus o marja de 4 puncte procentuale pentru imprumuturile in euro.

 

CEC Bank acorda credite prin programul Prima Casa pe o perioada de pana la 30 de ani, iar varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului este de 80 de ani.

 

Banca mai are in oferta si un credit ipotecar similar cu cel din programul Prima Casa. Avansul minim la produsul CEC Bank este de 10%, fata de 5% cat este la Prima Casa, iar nivelul dobanzii este identic. CEC Bank acorda imprumuturi si pe perioade de pana la 35 de ani in cazul in care clientii aleg oferta bancii.

sursa: http://www.wall-street.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>