www.tuca.ro

Cabinet de avocat “Ionescu Maria”

Cabinet de avocat “Ionescu Maria”, asigura consultanta, reprezentare in instanta, redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, civil, contencios, familie, muncii, succesiuni, bunuri imobile, redactari si certificari acte constitutive pentru infiintare de societati comerciale, obtinere certificate constatatoare si certificate de inmatriculare pentru firme, infiintari de sucursale, filiale si puncte de lucru, fuziuni si divizari societati comerciale, actiuni si parti sociale.
Va oferim consultanta si reprezentanta juridica in privinta divortului, anularii casatoriei, partajului, incredintarii de minori, obligatiilor legale de intretinere, actiunilor in stabilirea sau in tagaduirea paternitatii, rectificari, modoficari, completari sau anulari ale actelor de stare civila.
In domeniul dreptului muncii, oferim consultanta in privinta contractelor de munca sistemului de pensii, stabilirea pensiilor si plata acestora, in litigii generate de raporturile de munca, in obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani retinute din salariu, obligarea angajatorului la repararea prejudiciului provocat angajatului, in atragerea raspunderii angajatului fata de angajator, obligarea angajatului la repararea prejudiciilor provocate angajatorului, la restituirea sumelor incasate si necuvenite.
Mai mult, daca va doriti o noua viata va oferim posibilitatea de a emigra in Canada. Serviciile noastre includ inclusiv asistenta pe taramul canadian in ceea ce priveste gasirea unui loc de munca si a unei locuinte, precum si ajutor in deschiderea unui cont bancar.
Contact: 0732.517.853
0722.805.637

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>