www.tuca.ro

Anunturi Prima Casa

În data de 10 mai 2011 a avut loc, la sediul MFP, întâlnirea reprezentanţilor Ministerului Finanţelor Publice, ai Băncii Naţionale a României, ai Asociaţiei Române a Băncilor şi ai Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Scopul acestei întâlniri a fost de a clarifica paşii şi soluţiile care vor conduce la optimizarea relansării Programului Prima Casă în cel mai scurt timp.

Protocolul de colaborare, în baza căruia va demara noua etapă a Programului, se află în ultima fază de lucru, dedicată definitivării, fiecare autoritate implicată lucrând intens  pe domeniul său de competenţă, în vederea armonizării tuturor aspectelor tehnice, economice, informatice şi juridice.

Potrivit alin. (2) al art. II din OUG nr.33/2011 prin care s-a modificat programul Prima casă, finanţatorii îşi pot exprima opţiunea de împărţire a riscurilor şi pierderilor în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a actului normativ, termen care curge de la data de 4 aprilie 2011 şi se încheie la data de 3  iulie a.c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>