www.tuca.ro

Anna Stanciu si-a lansat primul ei single online “FREE”

Anna Stanciu si-a lansat primul ei single online “FREE”. Piesa poate fi ascultata aici: http://www7.zippyshare.com/view.jsp?locale=ro&key=17016981

Iata ce spune artista despre primul ei single:

Am inceput sa indragesc muzica de la varsta de 7 ani, insa nu visam vreodata ca muzica imi va invada trupul si ma va face cea mai fericita, avand in vedere ca acest dar l-am dobandit in decursul acestor ani. Toata povestea mea pe plan profesional, a inceput sa ia amploare cand eram in clasa a X a , la varsta de 16 ani, cand am participat la ”Miss fata de la tara” ,sezonul I . Dupa acea experianta de neuitat, cu ajutorul prietenilor si bineinteles a vointei mele, am mers mai departe si m-am inscris la ”Scoala Populara de Arta” din Tg-Jiu, sectia canto muzica usoara. In felul acesta am ajuns pana aici. Am participat si la diverse spectacole, am mers chiar si la o emisiune locala Acces TV .
Despre prima mea melodie proprie, pot spune ca a luat amploare datorita faptului ca mie imi plac foarte mult melodiile ritmate si care sa transmita cat mai multa energie ascultatorilor si sa ii binedispuna. Interesul meu este sa fac lumea sa se simta bine si sa zambeasca. Nu pot spune in cuvinte sentimentul ce-l port atunci cand cant, si nu pot sa uit sa amintesc tuturor ca ”Fara muzica viata ar fi o gresala”.
Ar mai fi multe de spus, insa am sa inchei mentionand motto-ul meu preferat : ”O singura ambitie este legitima: aceea de a fi mai buni”.
www.facebook.com/AnnaStanciuOfficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>