www.tuca.ro

Afaceri Capre

Cresterea caprelor la noi in tara este o ocupatie destul de veche, tinand cont ca avem capre autohtone cu productii de lapte deosebite, Carpatina, care este ceamai raspandita si Alba de Banat, cu un nivel de productivitate superior.Avand in vedere acest fapt si traditia pe care o prezinta romanii in acest domeniu, am elaborate un Ghid de crestere al caprelor pe care l-am numit “Cresterea caprelor pentru profit”.
Interesul fata de cresterea caprelor este foarte crescut, deoarece cererea pe piata pentru laptele de capra in ultimii ani este destul de mare, avand in vedere ca acest lapte se aseamana foarte mult cu laptele matern. In Romania se pot creste si caprea duse din alte tari cum ar fi Nobila Germana, Saanen, Alpina Franceza deoarece nu necesita aclimatizare si se adpateaza foarte usor la zonele de crestere. Aceste capre au un randament foarte bun de lapte ajungand pana la 1800-2000 litri in 305 zile, respectiv 1-3 iezi la o gestatie.
Avand in vedere aceste lucruri putem spune ca aceasta ocupatie de crestere a caprelor este foarte profitabila, afirmand aceasta pe baza unor calcule. De aceea, in Ghidul “Cresterea caprelor pentru profit” puteti gasi informatii cu privire la diferite rase de capre, productivitate si prolificitate,diferite metode de crestere, date despre furajare si monta naturala (diferite tipuri) sau artificiala, fatare si cresterea iezilor si nu in ultimul rand mentinea sanatatii caprinelor si date de contact pentru valorificarea produselor rezultate.
Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina noastra de web http://www.afaceri-capre.ro sau la e-mail office@afaceri-capre.ro si la telefon 0768849119.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>